Kontakt os

Eller ring på 3315 3530

|

Tandblegning


Hvis du ønsker et lysere og hvidere smil, kan vi hjælpe dig hos kbhtand.dk. Løsningen består af tandblegning.

Tænder har fra naturens hånd en gullig nuance, og bliver med alderen mere gullige eller gråtonede. Tobak, the, rødvin og kaffe forstærker misfarvningen.

Tandblegning er en effektiv og anerkendt metode til afhjælpning af problemet. Især tænder med gullige farver er modtagelige for behandling, hvorimod gråtonede tænder er en anelse sværere at blege.

Alle tænder kan bleges, men det er vanskelig på  forhånd præcis at love, hvor meget hvidere de bliver. Kun kan vi sige: hvidere bliver de.

Under en tandblegning foregår der en kemisk nedbrydning af de farvestoffer, som har forårsaget misfarvningen. Vi benytter en særlig form for brintoverilte, som trænger ind i tændernes emalje. Store farvede molekyler nedbrydes i denne proces til mindre – og dermed også mindre farvede – molekyler. Resultatet er lysere tænder. Farvestofferne vil dog til stadighed samles i dine tænder, og derfor skal du regne med at gentage tandblegningen efter nogle år.

Der er 2 metoder til at få bleget sine tænder:
Klinikblegning i vores klinik i København K, hvor du i løbet af en 1½ times tid får bleget dine tænder ved hjælp af det aktive stof.  Vi beskytter tandkødet,  da blegemidlet kan svie  lidt og undertiden hjælper vi processen på vej vhja af lys.

Hjemmeblegning, hvor du få udleveret blegemidlet og selv styrer processen derhjemme ved at komme blegemidlet i en individuel fremstilet skinne og gå med den nogle timer hver dag i oftest et par uger.

Resultatet bliver det samme. Det er temperamentsspørgsmål, om man vælger den ene eller anden metode.

Det er vigtigt at understrege, at behandlingen ikke på nogen måde beskadiger tandemaljen. Hvis din tandemalje er meget slidt, skal du  overveje, om blegning er den korrekte behandling, eller der hellere skal fremstilles  porcelæns- eller plastfacader, der er limet på forsiden af fortænderne.

Dit tandkød skal være sundt, og dine fyldninger være tætte, før blegningen finder sted. Undertiden er det nødvendig efterfølgende at udskifte meget misfarvede fyldninger, da fyldningerne ikke altid bleges tilstrækkelig.

De fleste patienter får en kortvarig øget temperaturfølsomhed efter blegning, da overfladen midlertidigt bliver lidt mere åben og porøs. Det medfører også, at man bør undgå rygning og rødvin og the de første par dage.

Læs Tandlægerne ved Nørreport I/S anmeldelser på Google

Tandlægerne ved Nørreport I/S har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser.