Om klinikken

Vores klinik ligger i hjertet af København lige ved Nørreport St. kun få skridt fra S-tog, busser og metro. Er du i bil, er det let at parkere ved Israels Plads, som bare er få minutters gang fra klinikken.

På tandklinikken arbejder fem tandlæger og fire klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag.

Tandklinikken blev grundlagt i 1983 af tandlæge Søren Lund Jensen, som i dag stadig er aktiv i klinikken. Klinikken er siden hen vokset, således at vi i dag er fem tandlæger og fire klinikassistenter. Desuden har klinikken fået tilknyttet tandlæge og kirurg Libana Raffoul, som foretager alle større kirurgiske opgaver.

Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. Vi sørger også for at holde klinikken up to date med den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr. Klinikken lægger stor vægt på, at din behandling hos os skal foregå roligt og smertefrit.

Vi venter gerne fem minutter ekstra for at være helt sikker på, at bedøvelsen har den rette effekt.

Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil med varme farver og udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Vores erfaring siger, at det er med til at give trygge rammer for patienterne. Vores klinikindretning går naturligvis på ingen måde på kompromis med de hygiejniske krav.

Kontakt os

Eller ring på 3315 3530

v

Klager

Klinikken er omfattet af overenskomstens klagebestemmelser, hvilket betyder, at en behandling på vor klinik, såfremt den ikke lever op til forventningerne, kan blive vurderet i det offentlige klagesystem.

Ændring af adresse

Får du ny adresse eller nyt telefonnummer, bedes du meddele os det hurtigst muligt. Dette kan ske pr. telefon, mail eller direkte her fra siden.

Hvem er vi

Shiman Farkish

Shiman Farkish

Tandlæge

Tandlæge siden 2008. Shiman har særlig fokus på paradentose og rodbehandling samt patienter med tandlægeskræk. Shiman er chef for klinikken.
Tim Zaret

Tim Zaret

Tandlæge

Tim blev  tandlæge i  2015. Har tidligere arbejdet som børnetandlæge og privat tandlæge i Norge.
Han udfører alle typer tandbehandling. Stort erfaring med tandlægeskræk og kosmetisk tandbehandling.

Søren Lund-Jensen

Søren Lund-Jensen

Tandlæge

Tandlæge siden 1979. Tidligere tandlægeligt medlem af 2 nævn, der behandler klager over tandlæger. Har været udsendt 6 gange med Tandlæger Uden Grænser, sidst vinteren 2018.
Poul Lennart Hansen

Poul Lennart Hansen

Tandlæge

Poul Lennart Hansen har i mange år haft klinik ved Nørre Farigmagsgade. Har siden juni 2013 været tilknyttet Nørre Vold.  Poul har tidligere undervist i parodontose på Tandlægeskolen. Parodontosebehandling er i dag stadig hans store interesse.
Ruth Jakobsen

Ruth Jakobsen

Receptionist

Ruth har været tilknyttet klinikken siden opstart i 1988. Ruth varetager klinikken og kontorets mange opgaver. Ruth fungere som den altvidende blæksprutte og assisterer desuden ved større operationer.
Iben Kongsted

Iben Kongsted

Tandlæge

Tandlæge siden 1994 Deltids-børnetandlæge med diplomeksamen i videregående børnetandpleje.
Iman Abdelhasan

Iman Abdelhasan

Klinikassistent

Iman har været tilknyttet klinikken siden 2011 som elev. Blev i 2012 udlært som klinikassistent og er i dag fuldtidsansat på klinikken. Iman møder du som regel inde ved klinikstolen. (Iman er på barsel indtil efteråret 2018)

Emilie Johnsen

Emilie Johnsen

Klinikassistent

Emilie har været ansat hos Poul Lennart Hansen som elev og er udlært klinikassistent maj 2013. Emilie følger med Poul til klinikken. Emilie møder du som regel ved stolen.
Nicolai Vorting

Nicolai Vorting

Tandlæge

Nicolai er klinikkens nyeste tandlæge, han er uddannet i 2017, men har arbejdet flere år som studerende på sin mors tandlægeklinik
Kate Schmidt

Kate Schmidt

Elev

Kate er elev på klinikken
Behareh Shahzamanian

Behareh Shahzamanian

Klinikassistent

Bahareh er klinikkens nye elev og er begyndt hos os i vinteren 2018