Din tandlæge i København K


Hvis du er på udkig efter en tandlæge i København K, står Tandlægerne ved Nørreport I/S klar til at hjælpe jer. Vores tandklinik ligger blot et stenkast fra Nørreport, og vi tilbyder behandling i behagelige lokaler.

Tænder har flere funktioner. Først og fremmest er de vigtige redskaber, når vi spiser, men tænder har også en væsentlig æstetisk betydning for vores udseende, som man ikke skal tage fejl af. Et flot og funktionelt tandsæt er vigtigt for, at du kan handle og fremstå på den måde, du gerne vil. Hos Tandlægerne ved Nørreport vil vi gøre vores bedste for at sikre og opretholde dine tænders ve og vel. Med mange års erfaring i bagagen ved vi, hvordan vi bedst forebygger, behandler og guider dig til et flot og sundt tandsæt hele livet.

Hvorfor skal du vælge os i indre by?

Det er ingen hemmelighed, at der er mange tandlæger at vælge imellem. Udvalget er bredt, tandlægerne mange og konkurrencen stor. Men hos Tandlægerne ved Nørreport er vi ikke i tvivl om, hvorfor du skal vælge os.

Vi har et dygtigt hold bestående af 4 klinikassistenter og 5 tandlæger, som sikrer, at du får en behandling med et højt fagligt niveau. Vores team af tandlæger uddanner sig løbende, således at vi er i stand til at behandle efter de mest effektive metoder. Dermed kan vi behandle alt fra parodontose til caries og lave kroner, fyldninger, rodbehandlinger og tandbroer. Vi foretager også kirurgiske indgreb såsom indsættelse af implantater og tandproteser. Har du interesse i at få bleget dine tænder hos en tandlæge nær København K, er du også velkommen hos os; vi foretager nemlig tandblegning, der kan give dig et hvidere smil.

Alle vores mange typer af behandlinger foretages så skånsomt som overhovedet muligt. Moderne teknologier tillader dette i højere grad end nogensinde før, hvilket sikrer, at du som patient modtager den bedste behandling. Det er altid at foretrække, at en behandling udføres på smerte- og gnidningsfri vis, men smertefri behandling er ekstra godt for dig, som måtte lide af tandlægeskræk. Mange mennesker – flere, end de fleste tror – lider af en mere eller mindre udbredt form for tandlægeskræk, hvilket er en såvel fysisk og psykisk belastning. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få en positiv oplevelse hos tandlægen, så vi kan bevare dine tænder sunde og raske i mange år frem.

Vi har gjort vores bedste for at skabe en rolig og hjemlig atmosfære i klinikken, som kan bidrage til at skabe ro hos alle vores patienter. Vi håber, at den hyggelige indretning indbyder til komfort, således at du har lyst til at være her. Behagelige omgivelser er til gavn for såvel vores ansatte som vores patienter, da den rolige og behagelige atmosfære i høj grad gør klinikken til et rart sted at være.

Din tandlæge i København K

Hvis du er på udkig efter en tandlæge i København K, står Tandlægerne ved Nørreport klar til at hjælpe dig. Hos os kan du også komme til akutbehandling hos en tandlæge i Indre By, hvis du står i en situation, hvor tandpinen har nået et uudholdelig niveau. På søndage og helligdage henviser vi dog til Tandlægevagten.

Vi er det oplagte valg for både dig, som bor lige rundt om hjørnet, og dig, som let kan tage bussen, metroen eller S-toget ind til vores klinik. Vores klinik er nem at komme til, uanset om du er i bil, med offentlig transport eller blot på gåben.

Læs Tandlægerne ved Nørreport I/S anmeldelser på Google

Tandlægerne ved Nørreport I/S har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser.

Kontakt os

Eller ring på 3315 3530

Book en tid online

Udfyld formularen – klik her

}

Åbningstider

  • Man, tirs & tors: 08.00 – 16.30
  • Fredag: 08.00 – 14.30