Tandlæge Nørrebro


Er du på udkig efter en tandlæge på Nørrebro? Vi er beliggende tæt ved Nørreport Station og er en af de førende tandlægeklinikker på Nørrebro og København.

Hvis dine tænder skal være i orden, skal din tandlæge være ligeså. I vores tandklinik får du en på én gang professionel tandlæge med en attraktiv, central beliggenhed. Som førende tandlægeklinik på Nørrebro kan du trygt lægge dig til rette i tandlægestolen; vores kompetencer og mange års erfaring sikrer dine tænders sundhed. Også i det lange løb!

Hvorfor skal du vælge vores tandlægeklinik frem for andre?

For at sikre, at du som patient modtager og oplever at få den absolut bedste tandlægebehandling, har vi et unikt team, for hvem fagligheden er i top. For konstant at udbygge vores viden, er vores personale ofte på ekstra uddannelsesforløb. Således tilegner de sig en større viden, der kommer dig og vores mange andre kunder til gode. Dette sikrer, at vi hele tiden er på forkant med de nyeste behandlingsmetoder inden for tandlægevidenskaben.

Vores moderne klinik på Nørrebro er indrettet på bekvemmelig vis, således at du inden et tandeftersyn eller en behandling kan føle dig afslappet og godt tilpas. Dette har vist sig at være noget, som vores patienter værdsætter. Vi er bekendte med, at mange patienter har tandlægeskræk, og at der ikke skal meget til, før de får en dårlig oplevelse. Vores rolige og behagelige omgivelser er skabt for at mindske risikoen for, at en sådan ubehagelig situation skulle opstå. Desuden er vores tandklinik udstyret med de bedste tandlægeredskaber på markedet, hvilket gør, at din behandling bliver mere effektiv og billigere på sigt. Udover en god atmosfære og moderne redskaber er hygiejnen naturligvis tilmed et punkt, hvor vi ikke vil gå på kompromis – dén skal være i top. Derfor foretager vi løbende undersøgelser og tests af vores tandklinik, således at et godt og stabilt hygiejneniveau opretholdes. Dette har medført, at renligheden altid er i særklasse på klinikken.

Brug for en akut tandlæge på Nørrebro?

Vi ved, hvor slem og ubelejlig en pludselig tandpine kan være, og det er sjældent noget, man har lyst til at gå rundt med i længere tid end højst nødvendigt. Som tandlæge på Nørrebro er vi til for at hjælpe vores patienter. Af denne grund stræber vi efter at få alle patienter med akutte tandproblemer til behandling samme dag. Derfor kan du altid give os et kald, hvis et uventet behov for tandlægehjælp opstår. Dette gør sig gældende for alt inden for tandpine, smerter og udslåede eller knækkede tænder. Med vores behandlinger har vi altid i sinde at udføre det nødvendige arbejde så smertefrit som muligt. Nye metoder og moderne teknologier gør dette muligt, hvilket naturligvis skal komme dig til gode. Smertefri behandling mindsker i mange tilfælde tilmed tandlægeskræk.

En tandlæge i hjertet af København – tæt på offentlig transport og Nørreport Station
En god tandlæge er en tandlæge, du nemt og hurtigt kan komme til, når det er tid til tandeftersyn, planlagte behandlinger eller akutte behandlinger. Det er nemt at komme til vores tandlægeklinik på Nørrebro, selvom du ikke har bil. Vi er placeret tæt på busser, metro og S-tog, hvorfor der er et væld af muligheder for at komme til os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig vores bedste behandling.

Læs Tandlægerne ved Nørreport I/S anmeldelser på Google

Tandlægerne ved Nørreport I/S har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser.

Kontakt os

Eller ring på 70 30 38 27

Book en tid online

Udfyld formularen – klik her

}

Åbningstider

  • Man, tirs & tors: 08.00 – 16.30
  • Fredag: 08.00 – 14.30